O brendu

Zahvaljujući kompaniji ARGOS ENERGY d.o.o. iz Beograda, novo premium energetsko piće nemačke kompanije Überkinger, sve popularnije u zemljama zapadne Evrope, stiglo je i na domaće tržište. U pitanju je KOKS Pure White Energy - snežno belo energetsko piće kao sastavni deo svakog dobrog provoda i sinonim za noćni život.

KOKS Pure White Energy je 100% legalan, 100% čist i donosi 100% uzbudljivu belu energiju, koje podiže noćni život na nivo ispod kog je sve drugo neprihvatljivo.

U crnoj limenci atraktivnog dizajna krije se energetsko piće sa dodatkom proteina iz surutke, najvrednijeg proteina za svaki organizam, što ga čini jedinstvenim energetskim pićem na tržištu. Izgled, boja, prijatan sladak miris i osvežavajući ukus čine ga suptilnijim i potpuno drugačijim od drugih energetskih pića, čime razbija monotoniju klasičnih energetskih pića. Njegova snežno bela boja ga čini apsolutno savršenim sastojkom, kako egzotičnih koktela, tako i izvanrednim za samostalnu konzumaciju. I svojim dizajnom, blagim reljefom na limenci, KOKS Pure White Energy sugeriše da je ovaj napitak nešto novo, izazov za sva čula, etablirajući se kao life style odabranih, modernih i privilegovanih. Targetira sve one koji se ne plaše da budu inovativni i provokativni, za sve hrabre i savremene, one koji život doživljavaju kao veliki izazov!

KOKS Pure White Energy kao energetsko piće sa stilom, potpuno nesvakidašnje, namenjeno je svim ugostiteljskim objektima koji drže do svog dobrog imidža, budi energičnost i euforiju, a raspoloženje diže na premium nivo.

KOKS Pure White Energy je energija koja mora da se proba!!!

Komparativne prednosti:

  • jedini napitak koji sadrži protein surutke u prahu
  • specifičan izgled limenke u skladu sa nazivom brenda
  • inovativan i provokativan
    ukus i izgled koji nikog ne ostavljaju ravnodušnim
  • sinonim za noćni život
  • lifestyle hrabrih, modernih i privilegovanih; izbor je odabranih
  • 100% legalna, čista bela energija
  • Koks energy drink donosi premium iskustvo

Sastav: surutka protein (wheat permeate), voda, šećer, glukoza, ugljen dioksid, taurin, regulator kiselosti, limunska kiselina, stabilizator arome E414, kofein, glukuronolakton, inozitol, boja E171, stabilizator E 445, konzervans E211;

Vitamini: niacin, pantotenska kiselina, vitamin B6, vitamin B12.

KOKS ENERGY

U RETAIL OBJEKTIMA

U tradicionalnim prodavnicama u vašem okruženju ( supermarketima i hipermarketima) bićete u prilici da kupite KOKS ENERGY. Ovo premium energetsko piće u svom sastavu sadrži Whey Permeate baziran na proteinima surutke, kao i dosta niži procenat šećera zbog čega ima i mnogo manju kalorijsku vrednost!

Probajte KOKS Energy i uverite se i sami da KOKS Energy pruža VIŠE OD ENERGIJE! Podelite sa nama vaše mišljenje o piću na našoj zvaničnoj Facebook stranici.

https://www.facebook.com/koksenergydrinksrbija/

KOKS ENERGY

U PETROL OBJEKTIMA

Umorni ste od puta ili ste se tek probudili i spremate se za naporno putovanje? Nema problema, tu je KOKS ENERGY! Naše energetsko piće pomoći će ti da uvek PRATIŠ BELU LINIJU i nikada ne skreneš sa puta. KOKS ENERGY u sebi sadrži dobar procenat taurina i kofeina koji će te sigurno držati budnim!

HoReCa KANAL

KOKS ENERGY

U CLUBBING-u

Klubovi su mesta gde KOKS ENERGY živi. Ovo premium energetsko piće stvara jedinstvenu energiju i dobro raspoloženje koje povezuje najbolje klubove i odličnu muziku sa ljudima poput tebe! Zato ne čekaj – POPRAVI SVOJE VEČE uz KOKS Energy!

KOKS ENERGY BAR - kuća KOKS Pure White Energy drink-a

Ukoliko do sada niste imali priliku da probate KOKS Pure White Energy, sve što je potrebno da uradite je da odete do epicentra noćnog života u Beogradu – u Savamalu do Karađorđeve ulice broj 55. Tu se nalazi zvanična kuća KOKS energy drink-a, KOKS ENERGY BAR, jedinstveni flagship bar, mesto odličnog noćnog provoda i sinonim za beogradski urbani noćni život.

Mesto je namenjeno svim modernim, hrabrim, odvažnim ljudima, onima koji su u stalnoj potrazi za novim ukusima, željni kvalitetnog elektronskog zvuka i dobre atmosfere. Novo iskustvo za sva čula garantuju vam vrhunski kokteli posebno kreirani na bazi Koks Energy Drink-a kao štu su Gustavo, Medellin, El Patron, Bogota Sunrise.

Enterijer bara izgrađen u industrijskom stilu, inače karakterističnom za Savamalu, upotpunjen je fotografijama poznatih lica koja vam se smeše sa zidova noseći vrlo intrigantne i duhovite poruke poput Pabla Pikasa i „crtaj kao Pikaso“. Atmosfera nalik onoj u najboljim njujorškim barovima, u kojima se sluša samo kvalitetna muzika a piju isključivo odabrana pića i kokteli, samo su deo onoga što Koks Energy bar nudi svakom svom posetiocu. Ipak, ono što daje zaseban identitet našem mestu je energija, Koks Energy, čista bela energija – ona koja povezuje dnevno i noćno i „gura“ vas napred – bilo u nove kreativne pohode, relaks tokom dana ili uvodi u dobar noćni clubbing.